eTwinning projektas ,,Spalvotos savaitės dienos“

Auklėtoja Vitalija Norkienė ir logopedė Eglė Kovėrienė su „Smalsučių“ grupės vaikais kovo – balandžio mėnesiais vykdė eTwinning projektą „Spalvotos savaitės dienos“. Projekto tikslas – bendradarbiaujant logopedei ir grupės auklėtojai, plėtoti vaikų laiko suvokimo gebėjimus, gilinti žinias apie savaitės dienas, jų eiliškumą.

Į projekto įgyvendinimą įsitraukė 22 ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogai, kurie su savo ugdytiniais žaismingai įgyvendino pasiūlytas veiklas. Vaikų patirtinis ugdymas buvo vienas iš prioritetinio projekto įgyvendinimo krypčių.

Išbandydami išmaniąsias technologijas, žaisdami, atrasdami ir bandydami, klausydami ir diskutuodami, projekto „Spalvotos savaitės dienos“ metu vaikai ugdėsi suvokimą apie laiką, savaitės dienas, mokėsi taisyklingai vartoti laiko terminus.

Kiekvienos savaitės dienos simboliais buvo pasirinktos spalvos, kurios vaikams padėjo lavinti vaizduotę, mąstymą, atmintį ir kalbą. Projekto metu mažieji suprato, kad savaitės dienos yra tikrai „spalvotos“, tikrai įdomios ir, be abejo, septynios.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas